AanbodJOIN THE FAMILY


Join the family!


Bewegen is voor alle leeftijden!


Hieronder vind je een beschrijving van de verschillende mogelijkheden bij DCT Schoonebeek. Voor elke leeftijdscategorie is er wel een (dans)groep te vinden. Kijk op ons rooster voor het totale aanbod met tijden en locaties. Bij ons dans je altijd 3x gratis mee, voor je besluit lid te worden. Zo kan je op je gemak kijken of de les bij je past. Aarzel dus niet langer en kom eens langs om een les mee te dansen!Selectie/Demoteams


We hebben momenteel 6 selectie/demo teams in de leeftijdscategorie van 8 tot ongeveer 21 jaar. Deze teams doen mee aan diverse wedstrijden door

Noord-Nederland.

Om mee te kunnen dansen in deze teams wordt er net iets meer gevraagd van onze dansers. Om toegelaten te worden houden we daarom eens per jaar een auditie. Zo kunnen we zien of je als danser past binnen een team.


Wil je meer weten over onze huidige teams? 

Klik dan hier.

Afro


Nieuw bij DCT zijn de afro lessen. Deze populaire dansstijl mixt afro invloeden met de popmuziek van nu. Daarnaast is het vooral ook erg vrolijk en heel energiek! 


Elke dinsdag van 18.45 tot 19.45 uur is iedereen vanaf 12 jaar welkom in de sporthal om een les mee te doen!

Zumba/Blijf fit


Deze les bestaat uit twee delen; zumba en kracht. 

 

Lekker dansen en bewegen op moderne, vlotte muziek wordt afgewisseld met spieroefeningen en/of conditietraining. Door eventueel gebruik te maken van gewichten kunnen de oefeningen op elk gewenst niveau worden uitgevoerd.

Er is geen maximum leeftijd voor deze groep en hoewel we intensief bezig zijn, is gezelligheid ook erg belangrijk!


De les wordt elke dinsdag gegeven om 19.45 uur in de sporthal.


Mini-move


Ook aan de allerjonsten is er gedacht! Voor jongens en meisjes vanaf 1,5 jaar is er Mini Move! Kinderen die lekker willen bewegen en spelen kunnen op woensdagochtend terecht bij Tessa om lekker te klimmen en klauteren, spelletjes te doen en te bewegen op muziek. Ouders doen natuurlijk gewoon lekker mee! 

Minimove is elke woensdagochtend in de sporthal. Er zijn twee groepen, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. De eerste groep (leeftijd 1,5 - 2 jaar) start om 09.45 uur. Daarna volgt de tweede groep (leeftijd 3 - 4 jaar) om 10.30 uur.

Streetdance voor volwassenen


Sinds een paar jaar hebben we ook twee volwassenen groepen met zeer gemotiveerde dames die lekker willen dansen. En zeker niet onverdienstelijk, want ook bij deze groepen zijn er al een aantal wedstrijdbekers mee terug naar Schoonebeek gegaan. Hoewel het dansen en de gezelligheid bij deze groepen voorop staan, is het voor wie wil dus ook bij deze groepen mogelijk om deel te nemen aan een aantal wedstrijden.


Elke woensdag danst er een groep in Schoonebeek (19.30 uur in 't Aole Gemientehoes) en op donderdag hebben we een groep in Emmen (20.00 uur Sportzaal C, Rietlanden).

Boys only


Dansen is niet alleen voor meiden, maar zeker ook voor jongens! Bij alle groepen kan er gemixt gedanst worden, maar wil je toch liever in een groep met alleen maar jongens? Dan kan dat ook!

Onze groep Game-On bestaat uit stuk voor stuk stoere heren die ook maar wat graag hun kunsten op de dansvloer laten zien!


Game-On danst elke maandag om 17.45 uur in 't Aole Gemientehoes in Schoonebeek.

06 - 250 61 822

Contactadres:

Nieuw Amsterdamseweg 44

7761PC Schoonebeek

Copyright © Alle rechten voorbehouden